Over Frank

FJR Administraties is gevestigd in Geervliet, onder de rook van Rotterdam. Het administratiekantoor is in 2003 opgericht door Frank Rietkerk. Hij had toen al 23 jaar ervaring opgebouwd bij accountantskantoren, adviesbureaus, bedrijven en non profit-organisaties. Daar vervulde hij diverse functies: administrateur, adviseur, controller en financieel manager.Frank Rietkerk werkt zelfstandig, zodat u als klant rechtstreeks en persoonlijk met hem contact heeft. Het ontbreken van overhead, onnodige schijven en schakels is merkbaar aan de tarieven en de snelheid waarmee u antwoord krijgt op uw vragen: to the point en praktisch. De service en knowhow zijn toegespitst op de wensen, problemen en vragen van ZZP’ers en MKB-bedrijven. De antwoorden getuigen van inlevingsvermogen; als ondernemer weet en voelt Frank hetzelfde als zijn klanten. Hij staat altijd voor hen klaar, is open minded en heeft een (Rotterdamse) hands on-mentaliteit.
Frank is getrouwd, heeft twee kinderen en werkt vanuit huis. Zijn transparante manier van werken blijkt uit het feit dat relaties bij hem thuis welkom zijn. Aan de enorme keukentafel kunnen zaken in alle rust en vertrouwen worden besproken.De fanatieke hardloper (in 2014 heeft hij zijn vierde Marathon van Rotterdam gelopen) is ook maatschappelijk betrokken. Voor diverse organisaties zet hij zich als vrijwilliger in. Het spreekt voor zich dat die stichtingen en verenigingen graag profiteren van zijn financiële knowhow. 
Zijn favoriete vakantieland is Italië. Het land, de taal en de keuken spreken hem aan. Vermoedelijk komt dat door de intense beleving van de Italianen en de puurheid van de ingrediënten die ze in hun gerechten gebruiken. Simpel en doeltreffend.

Heeft u vragen?

Stel uw vraag

Tel: 06 - 2287 1314 of 0181 660 173
E-mail: info@fjradministraties.nl

Neem gerust contact met ons op!
Wij helpen u verder

Adres:

Mob:
Tel:
E-mail:

Kerkplein 1A
3211AR Geervliet
06 2287 1314
0181 -660 173
info@fjradministraties.nl

Neem contact op

 

 

Copyright © 2013 FJR Administraties. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum