Administratie

Administratie: van noodzakelijk kwaad tot sturingsinformatie

Voor veel ondernemers is de financiële administratie een noodzakelijk kwaad. Maar bedrijven die hun zaken op orde hebben, presteren aantoonbaar beter. Een goede boekhouding is een bron van waardevolle informatie waarmee u de onderneming nog beter kunt aansturen. 

 

FJR Administraties helpt u overzicht te krijgen en te houden. Het geeft rust als u weet hoe u ervoor staat. Zakelijk én privé, want die twee zijn bij veel ondernemers nauw verweven.   

FJR Administraties werkt voor uiteenlopende bedrijven en in tal van branches: van ZZP’ers in de bouw tot MKB-bedrijven in de zakelijke dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor de boekhouding, aangiftes (onder andere omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting), jaarrekeningen, advies en begeleiding bij financieringsaanvragen. En wilt u uw plannen of ideeën eens tegen het licht houden…we fungeren graag als sparringpartner en denken kritisch maar positief mee.

In alle gevallen geldt dat we de dienstverlening afstemmen op uw wensen. Van het inboeken van bonnetjes en facturen uit de spreekwoordelijke schoenendoos tot alleen het opstellen van de jaarrekening. U bepaalt wat u zelf kunt (en wilt) doen – en we adviseren u graag hoe dat het efficiëntst kan – en hoe FJR Administraties kan helpen. Dat doen we met plezier, snel en betrokken. 

Heeft u vragen?

Stel uw vraag

Tel: 06 - 2287 1314 of 0181 660 173
E-mail: info@fjradministraties.nl

Neem gerust contact met ons op!
Wij helpen u verder

Adres:

Mob:
Tel:
E-mail:

Kerkplein 1A
3211AR Geervliet
06 2287 1314
0181 -660 173
info@fjradministraties.nl

Neem contact op

 

 

Copyright © 2013 FJR Administraties. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum